Máme nové stránky. Tak to chci vidět!

sobota 6. června 2015

Rytmika se už připravuje

Mít se o koho opřít je parádní pocit. Vloni jsme poprvé přidali na Dechové Dílny rytmickou sekci. Pojďte se k nám přidat tedy kromě žesťů také na bicí nebo piano.


Tonda se narodil 4.8.1993 a na bicí začal hrát ve 12 letech v ZUŠ Semily u Roberta Tomáše. Po absolutoriu na Gymnáziu Ivana Olbrachta nastoupil na Konzervatoř Jaroslava Ježka, kde ho učil Jan Žižka. V současné době studuje 4.ročník na této škole u středoškolských profesorů Jana Linharta (Adam Tvrdý Trio) a Romana Víchy (Ewa Farna, Muff). V roce 2014 a 2015 spolupracoval s Orchestrem Václava Hybše a momentálně působí v Big Bandu KJJ, Anna W Q, Funk Corporation atd.

Honza, přezdíváný Lihouš, se narodil 31.7.1975 v Praze, studoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka (KJJ), kde absolvoval hned dvakrát - nejprve obor klavír (u Jiřího Růžičky) a poté obor bicí nástroje u Vladimíra Žižky (Orchestr Karla Vlacha, TOČR). Od roku 2000 na této škole vyučuje klavír, souborové hry a bicí nástroje. V současné době působí v seskupeních Adam Tvrdý Trio a Bohemia Big Band a 10 let hrál v kapele Noční optika.

Žádné komentáře:

Okomentovat