Máme nové stránky. Tak to chci vidět!

pátek 25. září 2015

Přesun termínu na čt 29.10. - 1.11.2015

Letošní prázdniny nejsou 26.10. jak jsem očekával, ale nakonec až ve čtvrtek 29. a 30.10. 2015. Vyděsila mě představa, že by mnoho lidí potřebovalo odjet již v neděli a nejlepší závěrečný večer by mohl výrazně oslabit. Proto jsem se po komunikaci se všemi lektory rozhodl přesunout datum konání Dechových Dílen IV na termín od čtvrtka 29.10. až do neděle 1.11.2015. Omlouvám se, jestli vám tento krok způsobí komplikace. V důsledku této změny bohužel nemůže přijet trumpetista Miroslav Surka. Všichni ostatní lektoři však účast potvrdili.

Jako malá náplast velkého významu však přichází dvě nové posily. Jsou jimi členové skupiny Traband, trumpetistka Jana Modráčková-Kaplanová a tubista Robert Škarda.


Jana
je absolventkou Konzervatoře v Teplicích v oboru bicí nástroje. Na trumpetu v podstatě samoukem. V dětství hrála v dechovém orchestru, v dospělosti kapely Traband (17 let), Zuby nehty, Klec, Původní Bureš, hostování v kapele Ponožky pana Semtamťuka, Tajné slunce atd. Také působí jako učitelka v ZUŠ Trutnov + Hostinné, dříve Praha Taussigova.

Robert
je absolventem konzervatoře v Praze - profesor Pavel Trnka a Václav Hoza, hudební věda na FFUK kapely: Traband, Ponožky pana Semtamťuka, Tubové kvarteto Síla, dříve Kamil Jasmín Band nebo The Tap Tap. Občasná výpomocv SOČR nebo v Divadle bratří Formanů.

Žádné komentáře:

Okomentovat