Máme nové stránky. Tak to chci vidět!

středa 27. května 2015

Ne basy ...ale tuby, tuby a tuby!

Koncentrace tub je na Dechových Dílnách pravidelně velmi silná. Letos tento silný základ podpoříme dvojitou dávkou lektorů. Prvním je Tereza Radová, která jako jediná z lektorů zatím nevynechala žádný ročník. Z účastníků drží 100% účast její syn Matěj Rada, Honza Rejzek, můj taťka, Štěpán Runát, Vojta Závěrka, Honza Baudys a Zbyněk Nedomlel

Pražská konzervatoř, obor hra na tubu (ukončeno 1998 absolutoriem)
HAMU, magisterské studium, obor hra na tubu (ukončeno 2008 absolvenstkým koncertem s doprovodem orchestru Pražské komorní filharmonie)
I. interpretační soutěž žesťových nástrojů v Brně 1997 : 2. místo v nejvyšší kategorii. V současné době působí jako hráčka na tubu v operním orchestru v Divadle F. X. Šaldy a v orchestru v Hudebním divadle Karlín.

Externě spolupracovala s orchestry Východočeská filharmonie Hradec Králové, symfonický orchestr FISYO, Západočeská filharmonie Mariánské Lázně, symfonický orchestr Hl. m. Prahy FOK, ČNSO, s kapelami Velkopopovická Kozlovka, Viktorky, A´la Band, Old Timers Jazz Band, Kontraband Milana Svobody, Big Band Kentomania a s komorními soubory Pražští pozounéři a tubovým kvartetem Virtuosi di Tuba.
Vyučovala hru na tubu na Vojenské konzervatoři v Roudnici nad Labem, V současnosti působí v ZUŠ Adolfa Voborského na Praze 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat